NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi

NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi / Duyurular,Genel Etkileşim ve Başvuru ...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Forum sitemiz yeniden güncellemenmiştir.Yeni Tema ve Yeni BAŞKAN ile tekrar İKV ile !
Gençlik ve Ayd Forum Sitemiz Açılmıştır.Tüm üyelerimizi Destekle bekleriz. www.aydfun.tr.cx

Loncadan Ayrılıyorum !!!

+3
Noktaxmustafa
Noktaxrapkoliq
Noktaxnora
7 posters
YazarMesaj
Noktaxnora
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye

Level : 49

Loncadan Ayrılıyorum !!! Empty
MesajKonu: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 11:00 am

Merhabalar;

Arkadaşlar Lonca Çok Fazla git gel yaşıyor kararsızlık içinde , fazla bir anlamı olmayan bir hal aldığını düşünüyorum daha fazla loncada kalmak istemiyorum kendime sakin bir oyun ortamı ayarlayıp tek başıma devam edeceğim sizleri çok seviyorum ama benim yapım bu kadar aksiyonu kaldırmıyor yeter diyor daha fazlası zarar verecek o yüzden sizlerinde izniyle Loncadan ayrılmak istiyorum ....
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 12:49 pm

Selamun aleykum,

Ömer,tabi bu senin kararın ama bizler artık Meran sunucusunda kalmak istemiyoruz.Beyaz KÖŞK sunucusu gerçekten güzel ve insanları bile güzel,tatlı ve hoş görlü insanlar.Geleceksen sana her zaman kapımız açıktır.

Saygılarımla;
Muhammed Ali Loncadan Ayrılıyorum !!! 966663
http://www.noktaloncasi.tr.cx
Noktaxnora
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 2:19 pm

Tabiki Gelirim Ali ama Bazı Nedenlerden Dolayı Oyuna Pek Girmicem ama Bu Fazla Sürmez 6 bilemedin 7 ay sonra Tekrar Geri Dönerim İnş...
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 2:23 pm

Noktaxnora demiş ki:
Tabiki Gelirim Ali ama Bazı Nedenlerden Dolayı Oyuna Pek Girmicem ama Bu Fazla Sürmez 6 bilemedin 7 ay sonra Tekrar Geri Dönerim İnş...

Merhabalar !

Ömercim isterse 1 yıl olsun.Bazende olsa seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. Loncadan Ayrılıyorum !!! 572860
Noktaxnora
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 3:29 pm

Bazan Hayatta Kendi İstediğin Gibi Yaşayamıyorsun Benim de Öyle Bir Durumum var Zor Bir Duruma Düştüm Sıkıntı İçersindeyim Endişeliyim İNş Düzelecek....
Noktaxmustafa
Yeni Üye
Yeni Üye

Level : 30

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 4:27 pm

Kanka Seni Hep aramızdan Görmekten Mutluluk duyarız ıstedıgın zaman gel loncaya Kapımız senın gıbı lere Her zaman acık Degilmi ali Seni seviyorum kankam benım
Noktaxyeşil
Gelişen üye
Gelişen üye
Noktaxyeşil

Level : 42

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 4:31 pm

Noktaxnora demiş ki:
Merhabalar;

Arkadaşlar Lonca Çok Fazla git gel yaşıyor kararsızlık içinde , fazla bir anlamı olmayan bir hal aldığını düşünüyorum daha fazla loncada kalmak istemiyorum kendime sakin bir oyun ortamı ayarlayıp tek başıma devam edeceğim sizleri çok seviyorum ama benim yapım bu kadar aksiyonu kaldırmıyor yeter diyor daha fazlası zarar verecek o yüzden sizlerinde izniyle Loncadan ayrılmak istiyorum ....

abim nereye ya Loncadan Ayrılıyorum !!! 696602 bak hereks seni seviyor sana dua ederiz bak ALLAH sevdiği kullarına bela verir.sıkıntı dersen herkesin var idare et inş. sıkıntın geçer inş. Loncadan Ayrılıyorum !!! 455828
Leydra
Normal Üye
Normal Üye
Leydra

Level : 46

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 4:37 pm

Loncadan ayrılıyorum demek oyuna demek etmek demektir.Oyunu bırakıyorum deseydin daha anlamlı olurdu yinede hayırlısı inş. seni her zaman aramızda görmek istiyoruz.
Noktaxaşkıyım
Normal Üye
Normal Üye
Noktaxaşkıyım

Level : 45

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 4:45 pm

ömer ne bu karar ne oldu suratsızz seni üzen sana kızan biri mi oldu suratsızz bak sıkıntın varsa dua ederiz inş. sıkıntn biterde sıkıntı herkesde olan birşey üzme kendini aramızdan ayrılma
Noktaxnora
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 4:50 pm

Benim için oyun loncam ile vakit geçirmek, arkadaşlarımla birlikte eğlenmekti yani loncadan ayrılıyorum demek oyundan ayrılıyorum demektir bir süreliğine ...

Beni Seven ve Sevmeyen Herkese Teşekürler ...

Yine Söylüyorum Bazı Şeyler İnsanların Kontrolü Dışında Gerçekleşiyor Bunu Düzeltmem Gerek Bu Yüzden 6 ay boyunca asosyal bir şekilde hareket etmem gerekli bu yüzden aranızda olmayacağım ama geri döneceğim....
Noktaxnora
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 4:56 pm

Aldığım bu acil karar hayatımda bir çok şeyi olumlu ya da olumsuz etkileyecek artık bazı şeyleri anlamaya başlıyorum ALLAH beni affetsin inş Ona hıyanet ettim. Üzgünüm arkadaşlar aranızdan ayrılmam benim faydama olacak dediğim gibi kendimi toparlamam ve çeki düzen vermem gerekiyor ... ALLAH Yar ve Yardımcımız OLSUN ...
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptySalı Ekim 13, 2009 6:25 pm

Noktaxnora demiş ki:
Aldığım bu acil karar hayatımda bir çok şeyi olumlu ya da olumsuz etkileyecek artık bazı şeyleri anlamaya başlıyorum ALLAH beni affetsin inş Ona hıyanet ettim. Üzgünüm arkadaşlar aranızdan ayrılmam benim faydama olacak dediğim gibi kendimi toparlamam ve çeki düzen vermem gerekiyor ... ALLAH Yar ve Yardımcımız OLSUN ...

ALLAH Razı olsun,fakat seni her zaman aramızda görmek isterdik üzgün
Noktaxaşkıyım
Normal Üye
Normal Üye
Noktaxaşkıyım

Level : 45

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptyPerş. Ekim 29, 2009 2:09 pm

ömer kardeşim sebebsiz olmaz sebebini bizlere açıkla belki yardım ederiz
Noktaxenes
Gelişen üye
Gelişen üye
Noktaxenes

Level : 43

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptyPerş. Ekim 29, 2009 2:12 pm

songül abla haklı seni loncada rahatsız eden mi var? onu söyle bari
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

MesajKonu: Geri: Loncadan Ayrılıyorum !!!   Loncadan Ayrılıyorum !!! EmptyÇarş. Kas. 18, 2009 9:53 pm

Merhabalar,

Ömer loncaya tekrardan katılmıştır.KONU SONUÇLANDIRILMIŞTIR.

iyi günler dilerim Loncadan Ayrılıyorum !!! 966663

Loncadan Ayrılıyorum !!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» loncadan ayrılıyorum