NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi

NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi / Duyurular,Genel Etkileşim ve Başvuru ...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Forum sitemiz yeniden güncellemenmiştir.Yeni Tema ve Yeni BAŞKAN ile tekrar İKV ile !
Gençlik ve Ayd Forum Sitemiz Açılmıştır.Tüm üyelerimizi Destekle bekleriz. www.aydfun.tr.cx

Sohbet Bölümü

+12
Noktaxmika
Noktaxnefer
Megaxmustafa
Noktaxloa
Noktaxhasan
Noktaxaşkıyım
Aruares
Noktaxenes
Leydra
Noktaxyeşil
Noktaxnora
Noktaxrapkoliq
16 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

Level : 49

Sohbet Bölümü - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyPtsi Eyl. 28, 2009 6:01 pm

Konunun ilk mesajı :

Selam,

Forum sitemizin kalıcı olarak sohbet edebilemeniz için burayı açmış bulunmaktayız.Lütfen forum Katagori & forum kurallarına uyarak mesajlarımızı gönderelim.

iyi eğlenceler.

En son Noktaxrapkoliq tarafından Cuma Şub. 19, 2010 4:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
http://www.noktaloncasi.tr.cx

YazarMesaj
Noktaxenes
Gelişen üye
Gelişen üye

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyPtsi Kas. 30, 2009 9:58 am

asss arkadaşlar toplantılar ne zaman başlayacak suratsızz
Noktaxloa
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyPtsi Kas. 30, 2009 10:00 am

ali abi bu konu hakkında bilgilendirme yapması gerek zaten duyurularda duyuru yapmış herkes +30 lvl olması gerek diyor s.a
Noktaxnefer
VİP Moderatör
VİP Moderatör

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyCuma Ara. 04, 2009 11:08 am

Selamun Aleyküm Cumanız Mübarek Olsun Günleriniz Hayırlı Geleceğiniz Aydınlık Olsun Allahın Rahmeti Hepinizin ve Hepimizin Üzerine OLsun
Noktaxmika
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyPaz Ara. 06, 2009 8:44 pm

sa nasılsınız arkadaşlar hayırlı günler dilerim Sohbet Bölümü - Sayfa 3 117185
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyPtsi Ara. 07, 2009 8:10 pm

Selamun aleykum

Herkese hayırlı günler dilerim.Rapkoliq'i 49 yapacam inş. kafam biraz dağınık kan haftadır her zaman üyeler iel meşgulum.

iyi günler.
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 8:04 pm

Selamun aleykum,

--- şu 3 çizgi kadar değerimin kaldını biliyorum ve loncayı diğer yani ortağım olarak bilinen Noktaxaşkıyım'a devrediyorum.

Eski günleri unutmayın,elimden geldiği kadar loncayı büyütmeye çalıştım.Fakat lonca istediği yere geldiği zaman loncadan uzaklaştırılmam istendi ve tüm yaptıklarımı ters gördüler.

Lonca derseniz benim için sorun değil,bir çok loncadan bana teklif geldi fakat sadece sevdiğim dostlarım vardı diye,sevdiği arkadaşlarımın loncasını büyütmek istedim ama sonucunda itifağını gören ben oldum.Herkese hayırlı günler dilerim inş.

ALLAH yolunuzu açık etsin inş. görev konusunda yardım isterseniz Rapkoliq'e PM atmanız yeterlidir.

Saygılarımla,
Rapkoliq

Konu takibi: https://loncaxnokta.yetkin-forum.com/genel-etkileim-f22/yetki-deiimi-hk-t184.htm

En son Noktaxrapkoliq tarafından Cuma Şub. 19, 2010 4:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Noktaxnefer
VİP Moderatör
VİP Moderatör

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyPaz Ara. 13, 2009 10:05 am

Alim Sen varsın diye döndüm gelmiceksen zaten oyuna artık bir anlamı yok Noktaxböcüq ise sorun bir karara varırız ama neden bu çekim bizi bırakıp gitmelerin bir anlam veremiyorum ne zamandır seni bekliyorum sandoka loa böcüq songül hepsine soruyorum seni ya bilmiyoruz diyorlar yada çalışıyor diyorlar.Sende böyle yapcaksan artık Yanındayım kardeşim

Lonca teklifleri deemişsinya burda açıklamak istemiyorum sözüm var ama gideceksende kendin bilirsin
Noktaxsandoka
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyPaz Ara. 13, 2009 11:19 am

Ali noktax loncasini bırakıp gitme bence songül abla başkanlığı zor yapar zaten diğerlerine sorduğumda senin yöneteceğini biliyoruzz neden bu kararı aldıgının sebebini bilmiyoruz açıklama yap bari Sohbet Bölümü - Sayfa 3 78358
xxx
Plus Üye
Plus Üye

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyPaz Ara. 13, 2009 6:37 pm

"Selamun aleykum,

--- şu 3 çizgi kadar değerimin kaldını biliyorum ve loncayı diğer yani ortağım olarak bilinen Noktaxaşkıyım'a devrediyorum.

Eski günleri unutmayın,elimden geldiği kadar loncayı büyütmeye çalıştım.Fakat lonca istediği yere geldiği zaman loncadan uzaklaştırılmam istendi ve tüm yaptıklarımı ters gördüler.

Lonca derseniz benim için sorun değil,bir çok loncadan bana teklif geldi fakat sadece sevdiğim dostlarım vardı diye,sevdiği arkadaşlarımın loncasını büyütmek istedim ama sonucunda itifağını gören ben oldum.Herkese hayırlı günler dilerim inş.

ALLAH yolunuzu açık etsin inş. görev konusunda yardım isterseniz Rapkoliq'e PM atmanız yeterlidir.

Saygılarımla,
Rapkoliq

Konu takibi: https://loncaxnokta.yetkin-forum.com/genel-etkileim-f22/yetki-deiimi-hk-t184.htm"

Artık bndende bu kadar.. Hakkınızı Helal Edin.üzgün. Songül abla affet...
Herkese Kolay Gelsin...
Noktaxyeşil
Gelişen üye
Gelişen üye
Noktaxyeşil

Level : 42

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptySalı Ara. 15, 2009 7:19 pm

Millet sizlere ne oluyor ya suratsızz
Noktaxenes
Gelişen üye
Gelişen üye
Noktaxenes

Level : 43

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptySalı Ara. 15, 2009 7:20 pm

bunlar bişe içti galiba Sohbet Bölümü - Sayfa 3 936916
Noktaxsandoka
Yeni Üye
Yeni Üye
Noktaxsandoka

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptySalı Ara. 15, 2009 7:32 pm

bencede loncada bir haller oluyor (halley oluyor)
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyÇarş. Ara. 16, 2009 9:17 pm

Suistima demiş ki:
sa arkadaşlar sizin forumda ziyaretçiler nasl cevap yazıyor bizim lonca için yapacam yardım edermısınız ? kimler var burada Sohbet Bölümü - Sayfa 3 308128

Anasayfa > Başvuru Forumu > Başvuru kuralları > Yeni Konu

Bu kadar suskun
Noktaxenes
Gelişen üye
Gelişen üye
Noktaxenes

Level : 43

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyPerş. Ara. 31, 2009 1:47 pm

forum sitemiz çok güzel olmuş ali abi tebrik ederim suskun
Noktaxyeşil
Gelişen üye
Gelişen üye
Noktaxyeşil

Level : 42

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyPerş. Ara. 31, 2009 1:50 pm

evet forum güzel olmuş ama yine haberler kötü suratsızz
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

MesajKonu: Geri: Sohbet Bölümü   Sohbet Bölümü - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 19, 2010 4:04 pm

Selam,

Arkadaşlar yaklaşık yarım saattir bu foruma bakıyorum.Sizleri çok özledim üzgün eski günleri çok özledim keşke eski günlere dönebilsek inş. yineden toplanırız üzgün

Sohbet Bölümü
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3