Yazar | Mesaj |
---|
Noktaxenes Gelişen üye
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Ptsi Kas. 30, 2009 9:58 am | |
| asss arkadaşlar toplantılar ne zaman başlayacak | |
|
| |
Noktaxloa Yeni Üye
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Ptsi Kas. 30, 2009 10:00 am | |
| ali abi bu konu hakkında bilgilendirme yapması gerek zaten duyurularda duyuru yapmış herkes +30 lvl olması gerek diyor s.a | |
|
| |
Noktaxnefer VİP Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Cuma Ara. 04, 2009 11:08 am | |
| Selamun Aleyküm Cumanız Mübarek Olsun Günleriniz Hayırlı Geleceğiniz Aydınlık Olsun Allahın Rahmeti Hepinizin ve Hepimizin Üzerine OLsun
| |
|
| |
Noktaxmika Yeni Üye
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Paz Ara. 06, 2009 8:44 pm | |
| sa nasılsınız arkadaşlar hayırlı günler dilerim | |
|
| |
Noktaxrapkoliq Üye Yetkilisi
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Ptsi Ara. 07, 2009 8:10 pm | |
| Selamun aleykum Herkese hayırlı günler dilerim.Rapkoliq'i 49 yapacam inş. kafam biraz dağınık kan haftadır her zaman üyeler iel meşgulum. iyi günler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü C.tesi Ara. 12, 2009 8:04 pm | |
| Selamun aleykum, --- şu 3 çizgi kadar değerimin kaldını biliyorum ve loncayı diğer yani ortağım olarak bilinen Noktaxaşkıyım'a devrediyorum. Eski günleri unutmayın,elimden geldiği kadar loncayı büyütmeye çalıştım.Fakat lonca istediği yere geldiği zaman loncadan uzaklaştırılmam istendi ve tüm yaptıklarımı ters gördüler. Lonca derseniz benim için sorun değil,bir çok loncadan bana teklif geldi fakat sadece sevdiğim dostlarım vardı diye,sevdiği arkadaşlarımın loncasını büyütmek istedim ama sonucunda itifağını gören ben oldum.Herkese hayırlı günler dilerim inş. ALLAH yolunuzu açık etsin inş. görev konusunda yardım isterseniz Rapkoliq'e PM atmanız yeterlidir. Saygılarımla, Rapkoliq Konu takibi: https://loncaxnokta.yetkin-forum.com/genel-etkileim-f22/yetki-deiimi-hk-t184.htm
En son Noktaxrapkoliq tarafından Cuma Şub. 19, 2010 4:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Noktaxnefer VİP Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Paz Ara. 13, 2009 10:05 am | |
| Alim Sen varsın diye döndüm gelmiceksen zaten oyuna artık bir anlamı yok Noktaxböcüq ise sorun bir karara varırız ama neden bu çekim bizi bırakıp gitmelerin bir anlam veremiyorum ne zamandır seni bekliyorum sandoka loa böcüq songül hepsine soruyorum seni ya bilmiyoruz diyorlar yada çalışıyor diyorlar.Sende böyle yapcaksan artık Yanındayım kardeşim
Lonca teklifleri deemişsinya burda açıklamak istemiyorum sözüm var ama gideceksende kendin bilirsin | |
|
| |
Noktaxsandoka Yeni Üye
| |
| |
xxx Plus Üye
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Paz Ara. 13, 2009 6:37 pm | |
| "Selamun aleykum, --- şu 3 çizgi kadar değerimin kaldını biliyorum ve loncayı diğer yani ortağım olarak bilinen Noktaxaşkıyım'a devrediyorum. Eski günleri unutmayın,elimden geldiği kadar loncayı büyütmeye çalıştım.Fakat lonca istediği yere geldiği zaman loncadan uzaklaştırılmam istendi ve tüm yaptıklarımı ters gördüler. Lonca derseniz benim için sorun değil,bir çok loncadan bana teklif geldi fakat sadece sevdiğim dostlarım vardı diye,sevdiği arkadaşlarımın loncasını büyütmek istedim ama sonucunda itifağını gören ben oldum.Herkese hayırlı günler dilerim inş. ALLAH yolunuzu açık etsin inş. görev konusunda yardım isterseniz Rapkoliq'e PM atmanız yeterlidir. Saygılarımla, Rapkoliq Konu takibi: https://loncaxnokta.yetkin-forum.com/genel-etkileim-f22/yetki-deiimi-hk-t184.htm" Artık bndende bu kadar.. Hakkınızı Helal Edin. . Songül abla affet... Herkese Kolay Gelsin... | |
|
| |
Noktaxyeşil Gelişen üye
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Ara. 15, 2009 7:19 pm | |
| Millet sizlere ne oluyor ya | |
|
| |
Noktaxenes Gelişen üye
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Ara. 15, 2009 7:20 pm | |
| bunlar bişe içti galiba | |
|
| |
Noktaxsandoka Yeni Üye
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Salı Ara. 15, 2009 7:32 pm | |
| bencede loncada bir haller oluyor (halley oluyor) | |
|
| |
| |
| |
Noktaxenes Gelişen üye
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Perş. Ara. 31, 2009 1:47 pm | |
| forum sitemiz çok güzel olmuş ali abi tebrik ederim | |
|
| |
Noktaxyeşil Gelişen üye
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Perş. Ara. 31, 2009 1:50 pm | |
| evet forum güzel olmuş ama yine haberler kötü | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Bölümü Cuma Şub. 19, 2010 4:04 pm | |
| Selam, Arkadaşlar yaklaşık yarım saattir bu foruma bakıyorum.Sizleri çok özledim eski günleri çok özledim keşke eski günlere dönebilsek inş. yineden toplanırız | |
|
| |
| Sohbet Bölümü | |
|