| Kanki x Loncası Resmi Forum Sitesi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Noktaxnefer VİP Moderatör
| Konu: Kanki x Loncası Resmi Forum Sitesi Çarş. Ara. 02, 2009 3:52 pm | |
| .........................................................................
En son Noktaxartemis tarafından Cuma Ara. 04, 2009 3:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Noktaxrapkoliq Üye Yetkilisi
| |
| |
| Konu: Geri: Kanki x Loncası Resmi Forum Sitesi Çarş. Ara. 02, 2009 10:58 pm | |
| Çok saçmalıyorsun alim onu söyliyeyim yerimin olmadığını daha öncedende biliyordum alim Gitmemdeki amaç çok farkıydı fakat böyle düşünmüşsün keyfin bilir kardeşim eyw
emeğe saygı diyorsunda forumda ben alıntıdır diye açıkladım . Beni bilen bilir bu kadar söylüyorum yalnla dolanla işim olmaz yalana bağdaş kurmadım kurmamda
Sen Böyle Düşünmüşün Fikrini söylemişin eyw. Üyeliğimi sil artık o zaman sitedende | |
|
| |
| Konu: Geri: Kanki x Loncası Resmi Forum Sitesi Perş. Ara. 03, 2009 9:54 am | |
| Beni kimse daha tanıyamamış Gitmemdeki amaç çok farklı fakat açıklamak istemiyorum.Maddi veya manevi açıdan çok yıprandım bir değişiklik için başka bir loncayı seçtim kısa bir süreliğine Nokta x Loncası o eski şaşalı günlerinde değil ben onu gördüm ne bir yardım ne bir selam isim vermek istemiyorum (Songül ,Drogbaxlider , Sandoka ) Dışında Loncadan Doğru düzgün slm veren yok başka onlardanda ALLAH razı olsun. Alim ben 1 günde 32 level oldum sizlerde yardımcı olsaydınız şayet biraz şuanda 40 ı görürdüm sanırım Benim burdaki amacım söyliyeyim para ve item kasmak ben bunu Qgolf abimize de söyledim.Onlar item konusunda ellerınden gelen tüm yardımı gösterecekler.Fakat Noktaxnefer de tek bir itemim bile yok senle trap alman ok ucu itemlerimi vs bir kaç itemim yok çar bomboş Dönsemde hiçbirşey değişmicek o yüzden kendimi kanki loncasına kurban ettim sizlerden yardım istesemde yardım edicek pek fazla kişi göremiyorum songül sağolsun maddi + manevi tüm herşeyde yardımcı oldu fakat kabul etmedim.Herksin kendine göre oyunda bir item için para kasma derdi var.Fakat beni hep yanlış anlıyorsunuz ya ne diyim bilemiyorum . Noktaxnefer şu anda 40 level onun için sırf item ve para kasıyorum. Ben 30 yaşındaki adamla bu yüzden konuştum oda biraz tereddüt etti fakat bana güvendiğinin her daim gösterdi.Gerçi Beni Anlayana Aşk OLsun
Ali Hakan TAŞYÜREK
YÖRÜK - TÜRKMEN | |
|
| |
| Konu: Geri: Kanki x Loncası Resmi Forum Sitesi Perş. Ara. 03, 2009 4:57 pm | |
| Loncadan İhracımın Kabulünü istiyorum.Allaha Emanet Olun | |
|
| |
| |
| |
Noktaxkıtmir Yeni Üye
| Konu: Geri: Kanki x Loncası Resmi Forum Sitesi Perş. Ara. 03, 2009 7:06 pm | |
| Sanctuary bu seçiminden birşey anlamadım lonca kurallarına dikkat etmemişsin o ap açık belli.lonca kurallarında başka loncada bulunmamalısın yazıyor hatırlasın belki.ama sen herkesten habersiz başka loncaya gittin ve kasmak ise ali bizleri kasıyor seni oyunda 1-2 defa gördüm başka defasında görmedim yinede ben karışmıyorum saat kaçta ve ne zaman gelirsen benımle alakası yok iyi günler Kıtmir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kanki x Loncası Resmi Forum Sitesi Cuma Ara. 04, 2009 8:44 am | |
| Alim Sen Bana Birşey Demiştin ben Plus üyeliği Songüle çok görmüşüm sen öyle demiştin Dimi bana songül ise ben böyle birşey söylemedim diyor ne iş | |
|
| |
| Konu: Geri: Kanki x Loncası Resmi Forum Sitesi Cuma Ara. 04, 2009 3:09 pm | |
| http://noktaloncasi.forumotion.com/ Ben Anladım ki sizsiz hiçbirşey olmayacak dostça bir şekidle ayrıldım Kankix lerden Qgolfle görüşüp Noktaxsanctuary ve Noktaxnefer i kasmaya devam edeceğim Forum sitesinin adresini değiştirdim bize bırak dediler bırakmadım | |
|
| |
| |
| |
| Kanki x Loncası Resmi Forum Sitesi | |
|