NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi

NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi / Duyurular,Genel Etkileşim ve Başvuru ...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Forum sitemiz yeniden güncellemenmiştir.Yeni Tema ve Yeni BAŞKAN ile tekrar İKV ile !
Gençlik ve Ayd Forum Sitemiz Açılmıştır.Tüm üyelerimizi Destekle bekleriz. www.aydfun.tr.cx

Acil iteme ihtiyacim var

2 posters
YazarMesaj
Noktaxnefer
VİP Moderatör
VİP Moderatör
Noktaxnefer

Level : 49

Acil iteme ihtiyacim var Empty
MesajKonu: Acil iteme ihtiyacim var   Acil iteme ihtiyacim var EmptySalı Ara. 08, 2009 10:52 am

Alim Alman Item Lazim Tek Item Olabilir ( Ayakkabi Eldiven Zirh Kolye Yuzuk Ceket ) Topu topu uc bes esya lazim alim senin icin bunlar cocuk oyuncagi Acil iteme ihtiyacim var 936916

Songule 1 m 450 bin verdim fakat o bulamadi itemi onun carada loe girmisti.parami istedim vermedi ali sana daha cok verir dedi bende ali bana parami verir dedim neyse en kisa zamanda item lazim bana alim can sikintisindan Beyazkoskle tilsim serverlarina giriyorum Buyucumle klan sava;larinda savasiyorum zevkli oluyor boyle merana donmuyorum alim eylemime dewam edecegim Acil iteme ihtiyacim var 936916

Saka bi yana alim item lazim acilen Acil iteme ihtiyacim var 78358
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

Level : 49

Acil iteme ihtiyacim var Empty
MesajKonu: Geri: Acil iteme ihtiyacim var   Acil iteme ihtiyacim var EmptySalı Ara. 08, 2009 7:36 pm

Noktaxnefer demiş ki:
Alim Alman Item Lazim Tek Item Olabilir ( Ayakkabi Eldiven Zirh Kolye Yuzuk Ceket ) Topu topu uc bes esya lazim alim senin icin bunlar cocuk oyuncagi Acil iteme ihtiyacim var 936916

Songule 1 m 450 bin verdim fakat o bulamadi itemi onun carada loe girmisti.parami istedim vermedi ali sana daha cok verir dedi bende ali bana parami verir dedim neyse en kisa zamanda item lazim bana alim can sikintisindan Beyazkoskle tilsim serverlarina giriyorum Buyucumle klan sava;larinda savasiyorum zevkli oluyor boyle merana donmuyorum alim eylemime dewam edecegim Acil iteme ihtiyacim var 936916

Saka bi yana alim item lazim acilen Acil iteme ihtiyacim var 78358

Selamlar,

Alim ben Songüle ben söyledim."Ali gelince XXX miktarda para ver " dedim.Sen Songül'e git emanetini ona verdim. Acil iteme ihtiyacim var 457261

Not: Eyer yemediyse Acil iteme ihtiyacim var 727225
http://www.noktaloncasi.tr.cx

Acil iteme ihtiyacim var
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HERKES BAKSIN ACİL