NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi

NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi / Duyurular,Genel Etkileşim ve Başvuru ...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Forum sitemiz yeniden güncellemenmiştir.Yeni Tema ve Yeni BAŞKAN ile tekrar İKV ile !
Gençlik ve Ayd Forum Sitemiz Açılmıştır.Tüm üyelerimizi Destekle bekleriz. www.aydfun.tr.cx

Okuyan Okusun !!!

YazarMesaj
Noktaxnefer
VİP Moderatör
VİP Moderatör
Noktaxnefer

Level : 49

Okuyan Okusun !!! Empty
MesajKonu: Okuyan Okusun !!!   Okuyan Okusun !!! EmptyÇarş. Ocak 13, 2010 11:21 am

Yani ne diyeceğimi bilmiyorum 2 iyi dostsunuz songül ve ali ama neyi paylaşamıyorsunuz bılemıyorum benden daha yakınsınız birbirinize aynı şehrin havasını birlikte soluyorsunuz fakat anlam veremiyorum 2 nizede Sen ali param çalındı diyorsun o zaman niye çarını songüle verdin o zaman hata sende beni yasaklamanada anlam veremiyorum zaten

Oyunda yemin ediyorum doğru düzgün konuştuğum kimse yok öle mal mal girip dolanıyorum merandan - e .ö ye ordan yeraltına olmadı klan savaşlarına giriyorum

Böyle devam edecekseniz biliyim . Bundan sonra ona göre davranıyım hepinize yaşınızı başınız almış kişilersiniz kendim içinde aynı şeyleri söylüyorum fakat hala çocukca hareketler bunlar

Bir an önce son vermenizi istiyorum siz birbirinize benden daha yakınısınız birbirinizi daha iyi anlıyorsunuz neyin yanlış neyin doğru olduğunu kendınız karar verın 2 iyi arkadaş olduğunuz unutmayın ne kadar aranızda husumet olsada artık kendinize bi çeki düzen verin Oyunda dewamlı aktif olan yok artık zaten Noktax lerden herkes yeni bir loncaya veya yeni bir çar açmaya başladı bile

Lonca kasmak tek başına tek bir kişinin çekeceği kahır değil elbette fakat dostluk arkadaşlıkta biryere kadar Lonca üyelerinin çoğu urfalı ali söz sahibi olan sensın herşey senın elınde arkadaşlarını dize geitrecekte senısın oyuna döndürecekte Bir Nagşibent tutukusuna kapındın gidiyorsun Hayırlı olsun bakalım . Oyuna artık sadece 1-2 saat gireceğim bundan sonra Loncada bir çöküş var herkes farkındadır.Üyelerin çoğu ali den para desteği veya yardım bekliyor tek taraflı olmayacak bir kısmınız lokman birkısmınız madenıc bir kısmınız sarraf olup değerli madenleri ve materyalleri toplamış olsaydı şu anda en iyi loncalardan biri olmaya dahi adaydık reçete üretimleri dahil fakat icraat yok hep başkasından bekliyoruz bazı şeyleri Ekmek elden su gölden misali (Çok doldum kusura bakmayın kimsenın kalbının kırılmasını da istemiyorum )

Ali sende reçete üretiminde biraz aktif olsaydın herşey daha iyi olacaktı ( Mesmer çift item kafa koparan reçete düşürmüştüm enesin reçeteyi satacağını veya başka biri yanlış hatırlamıyorsam satmasaydı süperdi o reçete paraya bu kdr ihtiyacınızmı vardı ki reçeteyi sattınız üretimini yapsaydınız sattığınızın kaç mislini kazanırdınız ?

Neyse Arkadaşlar Hiçbirimiz doğru düzügün vakit ayıramıyoruz ailevi baskı olsun maddi manevi açıdan olsun zor durumdayız .Oyun resmen bizi aynı eroin bağımlısı gibi kendisine hapsediyor (Bu arada metin 2 isimli oyun kapatıldı biginiz varmı bilmiyorum )

SaygıLarımLa

Ali TAŞYÜREK

Okuyan Okusun !!!
1 sayfadaki 1 sayfası