Sparta (Harika Bir Strateji Oyunu) Şiddetle Tafsiye Ederim.
2 posters
Yazar
Konu: Sparta (Harika Bir Strateji Oyunu) Şiddetle Tafsiye Ederim. Çarş. Eyl. 30, 2009 10:55 am
Arkadaslar yanlıs anlasılmasın oyun 300 Spartalı oyunu değil...
Sparta die bir oyun grafik acısından harika bir oyun...
Ben indirdim oynuyorum siddetle tafsiye ederim...
Minimum Sistem Gereksinimleri...
MİNUMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ Microsoft Windows Vista, 2000 or XP (admin rights required) Windows 95/98/ME/NT4 are not supported Intel Pentium4 2.4 GHz or equivalent 512 MB RAM GeForce 6600GT/ATI Radeon X800Pro or better with 128 MB Direct X 9.0c compatible sound card
DİKKAT ÖNEMLİ: Arkadasın biri ilk partların hatalı olduğunu soledi yorumunda... Gerci ben oradan idirdim ama onda hata vermis... isterseniz altarnatiflerden indirin calısıyor ama siz garantiye alın diğerlerinden indirin... Kuramayan arkadaslar olursa resimli olarak anlatımını yapıcam... Yeterki insan gibi yorum yapsın...
Beğenmediysen bile Lutfen emeğe saygı duyalım arkadaslar...
Bir sorun cikarsa actım konuları zaten hep takibindeyim ama bir sorun cıkıcanı sanmıyorum... Elimden geldincede yardımcı olmaya calısırım...
İYİ OYUNLAR...
OYUNUN KURULUMU :
Konu düzeltildi. Konu ismi reklendirmesi sadece YÖNETİM'e aittir. iyi forumlar
Noktaxrapkoliq Üye Yetkilisi
Konu: Geri: Sparta (Harika Bir Strateji Oyunu) Şiddetle Tafsiye Ederim. Çarş. Eyl. 30, 2009 3:16 pm
Ömerim bu oyunun türkçesi lazım + Lord Of Empires var ben onu tercih ederim.Türkçe çevirisi var,başlatılan savaşlarda türkçe konuşmalar var.Yinede tşk ederim.
Noktaxnora Gelişmiş Üye
Konu: Geri: Sparta (Harika Bir Strateji Oyunu) Şiddetle Tafsiye Ederim. Çarş. Eyl. 30, 2009 3:18 pm
Rica Ederim .. Forumu Kullanılabilir ve Aktif liğini Yükseltmek İçin bu Gibi Paylaşımlar Yapıyorum Bu Oyunla Hİç Bir Alakam Yok ..
Sparta (Harika Bir Strateji Oyunu) Şiddetle Tafsiye Ederim.