1 Kasın 2009'da İmperyuz,Brindarx(?) ve Suskunkral sözlü olarak benimle görüşüp,loncaya katılmak istediklerini bildirdiler.Lonca başvuru kurallarını onlara illetim ve sadece İmperyuz ve Suskunkral hoşuma gitti.
Suskunkral ve İmperyuz'u loncaya alabiliriz.Fakat Brindarx Loncasından gelen üyeyi alamıyoruz.
Gerekli bilgileri sizlere aktaracam
iyi forumlar.
Leydra Normal Üye
Konu: Geri: Lonca başvurusu Cuma Ekim 02, 2009 4:04 pm
Brindarx i alma kesinlikle hırsızlık yapıp çıkacak.olmadı loncamızı kirletip kaçar o şerefsiz.Ali abi hiç alma günahın boynuma
Aruares Gelişen üye
Konu: Geri: Lonca başvurusu Cuma Ekim 02, 2009 4:13 pm
Suskunkral ı al eskı oyunculardan diğerini bilmıyorum
Noktaxenes Gelişen üye
Konu: Geri: Lonca başvurusu Cuma Ekim 02, 2009 4:18 pm
Noktaxbaltazar demiş ki:
Brindarx i alma kesinlikle hırsızlık yapıp çıkacak.olmadı loncamızı kirletip kaçar o şerefsiz.Ali abi hiç alma günahın boynuma
mikail e katılıyorum Brindarx ler bizi sevmiyor ve bu katılmak isteyende bence loncayı kirletmek istiyenlerden biri
Noktaxyeşil Gelişen üye
Konu: Geri: Lonca başvurusu Cuma Ekim 02, 2009 4:21 pm
Ali abi bana bakarsan benim için fark edecek tek şey loncaya yakışır birşekilde onayan üyeyi al.
Ama ve Brindarx i alma loncamızı kirlete bilir.
Noktaxrapkoliq Üye Yetkilisi
Konu: Geri: Lonca başvurusu C.tesi Ekim 03, 2009 7:40 am
Selamun aleykum,
Tamam Brindarx'i almıyorum
Strongxşifa Gelişen üye
Konu: Geri: Lonca başvurusu Paz Ekim 04, 2009 9:47 am
BRİNDAR LARI ALMA BEN KIZIM FİLAN DİYO YARDIM ET DİYO AMA ASLINDA ERKEK VE KÜRTLER KÜRTLER BİŞİ DEİLDE GEÇEN KÜRT TÜRK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİLER DİĞER ADAMLARLA
SUSKUNKRAL ÇOK İYİ KURTADMİN ZAMANINDAN KALMA ESKİ TOPRAK (bende öyleyim tanıyorum onu)
SUSKUNKRALI AL O BİZE YETER
bide türktim ve pozqut u al en eski lonca olalım
Strongxşifa Gelişen üye
Konu: Geri: Lonca başvurusu Paz Ekim 04, 2009 9:47 am
BRİNDAR LARI ALMA BEN KIZIM FİLAN DİYO YARDIM ET DİYO AMA ASLINDA ERKEK VE KÜRTLER KÜRTLER BİŞİ DEİLDE GEÇEN KÜRT TÜRK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİLER DİĞER ADAMLARLA
SUSKUNKRAL ÇOK İYİ KURTADMİN ZAMANINDAN KALMA ESKİ TOPRAK (bende öyleyim tanıyorum onu)
SUSKUNKRALI AL O BİZE YETER
bide türktim ve pozqut u al en eski lonca olalım
Strongxşifa Gelişen üye
Konu: Geri: Lonca başvurusu Paz Ekim 04, 2009 9:49 am