NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi

NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi / Duyurular,Genel Etkileşim ve Başvuru ...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Forum sitemiz yeniden güncellemenmiştir.Yeni Tema ve Yeni BAŞKAN ile tekrar İKV ile !
Gençlik ve Ayd Forum Sitemiz Açılmıştır.Tüm üyelerimizi Destekle bekleriz. www.aydfun.tr.cx

Lonca başvurusu

+2
Leydra
Noktaxrapkoliq
6 posters
YazarMesaj
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

Level : 49

Lonca başvurusu Empty
MesajKonu: Lonca başvurusu   Lonca başvurusu EmptyPerş. Ekim 01, 2009 8:30 pm

Selamun aleykum,

1 Kasın 2009'da İmperyuz,Brindarx(?) ve Suskunkral sözlü olarak benimle görüşüp,loncaya katılmak istediklerini bildirdiler.Lonca başvuru kurallarını onlara illetim ve sadece İmperyuz ve Suskunkral hoşuma gitti.

Suskunkral ve İmperyuz'u loncaya alabiliriz.Fakat Brindarx Loncasından gelen üyeyi alamıyoruz.

Gerekli bilgileri sizlere aktaracam Lonca başvurusu Icon_king

iyi forumlar.
http://www.noktaloncasi.tr.cx
Leydra
Normal Üye
Normal Üye
Leydra

Level : 46

Lonca başvurusu Empty
MesajKonu: Geri: Lonca başvurusu   Lonca başvurusu EmptyCuma Ekim 02, 2009 4:04 pm

Brindarx i alma kesinlikle hırsızlık yapıp çıkacak.olmadı loncamızı kirletip kaçar o şerefsiz.Ali abi hiç alma günahın boynuma
Aruares
Gelişen üye
Gelişen üye

Lonca başvurusu Empty
MesajKonu: Geri: Lonca başvurusu   Lonca başvurusu EmptyCuma Ekim 02, 2009 4:13 pm

Suskunkral ı al eskı oyunculardan diğerini bilmıyorum
Noktaxenes
Gelişen üye
Gelişen üye
Noktaxenes

Level : 43

Lonca başvurusu Empty
MesajKonu: Geri: Lonca başvurusu   Lonca başvurusu EmptyCuma Ekim 02, 2009 4:18 pm

Noktaxbaltazar demiş ki:
Brindarx i alma kesinlikle hırsızlık yapıp çıkacak.olmadı loncamızı kirletip kaçar o şerefsiz.Ali abi hiç alma günahın boynuma

mikail e katılıyorum Brindarx ler bizi sevmiyor ve bu katılmak isteyende bence loncayı kirletmek istiyenlerden biri
Noktaxyeşil
Gelişen üye
Gelişen üye
Noktaxyeşil

Level : 42

Lonca başvurusu Empty
MesajKonu: Geri: Lonca başvurusu   Lonca başvurusu EmptyCuma Ekim 02, 2009 4:21 pm

Ali abi bana bakarsan benim için fark edecek tek şey loncaya yakışır birşekilde onayan üyeyi al.

Ama sakın ve sakın Brindarx i alma loncamızı kirlete bilir.
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

Level : 49

Lonca başvurusu Empty
MesajKonu: Geri: Lonca başvurusu   Lonca başvurusu EmptyC.tesi Ekim 03, 2009 7:40 am

Selamun aleykum,

Tamam Brindarx'i almıyorum suskun
http://www.noktaloncasi.tr.cx
Strongxşifa
Gelişen üye
Gelişen üye

Lonca başvurusu Empty
MesajKonu: Geri: Lonca başvurusu   Lonca başvurusu EmptyPaz Ekim 04, 2009 9:47 am

BRİNDAR LARI ALMA BEN KIZIM FİLAN DİYO YARDIM ET DİYO AMA ASLINDA ERKEK VE KÜRTLER KÜRTLER BİŞİ DEİLDE GEÇEN KÜRT TÜRK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİLER DİĞER ADAMLARLA

SUSKUNKRAL ÇOK İYİ KURTADMİN ZAMANINDAN KALMA ESKİ TOPRAK (bende öyleyim tanıyorum onu)

SUSKUNKRALI AL O BİZE YETER

bide türktim ve pozqut u al gülücük en eski lonca olalım gülücük gülücük gülücük
Strongxşifa
Gelişen üye
Gelişen üye

Lonca başvurusu Empty
MesajKonu: Geri: Lonca başvurusu   Lonca başvurusu EmptyPaz Ekim 04, 2009 9:47 am

BRİNDAR LARI ALMA BEN KIZIM FİLAN DİYO YARDIM ET DİYO AMA ASLINDA ERKEK VE KÜRTLER KÜRTLER BİŞİ DEİLDE GEÇEN KÜRT TÜRK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİLER DİĞER ADAMLARLA

SUSKUNKRAL ÇOK İYİ KURTADMİN ZAMANINDAN KALMA ESKİ TOPRAK (bende öyleyim tanıyorum onu)

SUSKUNKRALI AL O BİZE YETER

bide türktim ve pozqut u al gülücük en eski lonca olalım gülücük gülücük gülücük
Strongxşifa
Gelişen üye
Gelişen üye

Lonca başvurusu Empty
MesajKonu: Geri: Lonca başvurusu   Lonca başvurusu EmptyPaz Ekim 04, 2009 9:49 am

ALLAH KORUSUN gülücük

Lonca başvurusu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lonca başvurusu
» Lonca başvurusu
» Lonca başvurusu
» Lonca başvurusu
» Lonca başvurusu