NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi

NoktaxLoncasi Resmi Forum Sitesi / Duyurular,Genel Etkileşim ve Başvuru ...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Forum sitemiz yeniden güncellemenmiştir.Yeni Tema ve Yeni BAŞKAN ile tekrar İKV ile !
Gençlik ve Ayd Forum Sitemiz Açılmıştır.Tüm üyelerimizi Destekle bekleriz. www.aydfun.tr.cx

Noktax loncasına önerim

+2
Aruares
Görkem
6 posters
YazarMesaj
Görkem
Yasaklı üye

Noktax loncasına önerim Empty
MesajKonu: Noktax loncasına önerim   Noktax loncasına önerim EmptyPtsi Eyl. 28, 2009 9:40 pm

arkadaşlar yeni gözlük ve hidralar gelmeden naylon yapalım lonca olarak ve herkezin rütbesi yıldız olsun bu sırayla olsun ve bu rütbeler ilerde çok işimize yarıcana inanıyorum .. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Aruares
Gelişen üye
Gelişen üye

MesajKonu: Geri: Noktax loncasına önerim   Noktax loncasına önerim EmptySalı Eyl. 29, 2009 9:47 am

Görkem haklı bence alim naylon kasmanın zamanı geldi gibi benle songül dışında tabi siz kasmalısınız üzgün
Noktaxnora
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye

Level : 49

MesajKonu: Geri: Noktax loncasına önerim   Noktax loncasına önerim EmptySalı Eyl. 29, 2009 12:23 pm

Evet kasalım bencede ..
Noktaxrapkoliq
Üye Yetkilisi
Üye Yetkilisi
Noktaxrapkoliq

MesajKonu: Geri: Noktax loncasına önerim   Noktax loncasına önerim EmptySalı Eyl. 29, 2009 1:41 pm

Selamun aleykum,

Öncelikle Görkem'in bu tür konuları bizimlere önerdiği için tşklerimi sunarım.

Daha önce sizlere ilk söylediğim sözlerden biri ben kimseye emir vermem,veremem.
Emir ALLAH'ındır.Bu tür konuları (lonca ve forum hakkında yararlı projeler) kendi aranızda anlaşıp,projeyi yürürlüğe koyabilirsiniz.Ayrıca ben kimim ki benden izin alıyorsunuz ?

Rapkoliq çarımda yıldız+4bin kp bulunmaktadır.Unutmayın Rapkoliq çarım Noktax Loncasina aittir.

*Ayrınca tüm çarlarımızın 49 lvl olaması ve plus olması gerekmektedir.Bunula kalmıyor 3 çizgi rütbelermiz olduysa her hafta 1 adet hedef alabilecek kadar kpmiz olur.

Not: Proje'yi uygalamaya alıacaktır inş.

iyi günler suskun
http://www.noktaloncasi.tr.cx
Noktaxyeşil
Gelişen üye
Gelişen üye
Noktaxyeşil

Level : 42

MesajKonu: Geri: Noktax loncasına önerim   Noktax loncasına önerim EmptySalı Eyl. 29, 2009 2:06 pm

Ali abi ama sen lonca başkanısın senden izinsiz ?
Leydra
Normal Üye
Normal Üye
Leydra

Level : 46

MesajKonu: Geri: Noktax loncasına önerim   Noktax loncasına önerim EmptySalı Eyl. 29, 2009 2:15 pm

Ali abi bence Osman haklı çünkü loncanın başkanı sensin suratsızz senin önerin olmadan yapmak syç değil mi ? + forum kurallarında yazılı !
Noktaxnora
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye

MesajKonu: Geri: Noktax loncasına önerim   Noktax loncasına önerim EmptySalı Eyl. 29, 2009 2:59 pm

Kanky Benimde Nora Çarımda 2000 Kp var kasmak istersen haberim olsun ... 3 çizgi 40 lvl o çarıda kasacam inş nokta carımdan sonra ...
Görkem
Yasaklı üye

MesajKonu: Geri: Noktax loncasına önerim   Noktax loncasına önerim EmptySalı Eyl. 29, 2009 6:14 pm

ben plus alabilirim bizim buralarda sayılı kişi ikv biliyo onlarada ben öğrettim suskun bankalar ikv plusu ilk defa duydu geçen aldığımda gülücük herkes pluslu oldugunda sırayla herkesin charını sırayla yıldız yapalım arkadaşlar sırası gelene hepimiz yardım ederiz onlarda bize güzel olur...

Noktax loncasına önerim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Noktax Loncasi Hk.
» Noktax loncası
» Noktax Loncasi Hk.