| Noktax Loncasi Hk. | |
|
+5Noktaxhasan Noktaxaşkıyım Noktaxnora Noktaxloa Noktaxrapkoliq 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Noktaxrapkoliq Üye Yetkilisi
| Konu: Noktax Loncasi Hk. C.tesi Ekim 10, 2009 9:30 am | |
| Merhaba
Oyun içinde birçok arkadaşımız tarafından sorulan sorulara topluca yanıt verebilmek amacıyla Noktax Loncası ve kuruluş prensipleri hakkında açıklama aşağıya çıkarılmıştır.
Noktax;rapkoliq ve Noktaxaşkıyım birliği ile kurulmuştur.Loncamızın adı Noktax Loncasidir.Lonca olarak değilde,bir birlik olarak açıklamak istiyorum.
Noktax Loncasında liderlik makamı yoktur. Bütün üyelerimiz karar sürecinde eşit oy hakkına sahiptir. Üye alımlarına ilişkin teklifleri ve uygulamaları Noktaxaşkıyım Lonca adına takip eder.
Loncaya üye alımları; üyelerimizden herhangi birinin teklifiyle, bütün Noktaların görüşleri alınmak suretiyle gerçekleşmektedir. Üyelerimizden herhangi birinin olumsuz görüş bildirdiği bir oyuncu loncaya kabul edilmez. Bu husus Noktax üyelerinin kendini beğenmişliğinden değil, kendi içlerindeki birlik ve beraberliğe verdiği önemden kaynaklanmaktadır.
Noktax loncasının kuruluş felsefesinde sürekli genişlemek ve etki alanını genişletmek gibi bir amaç yoktur. Loncamızın temel ilkelerine koşut davranışlar sergileyen, saygınlığı ve dürüstlüğü ile kendini ispat etmiş Meran Sunucusu oyuncularını aynı çatı altında toplayabilmek temel hedefimizdir. Nokta loncasının belirtilen hedefleri, loncaya üye olmayan diğer oyuncuların ya da farklı loncaların saygın olmayan olarak algılandığı anlamına gelmez.
Özellikle bölgeden küfürlü şekilde konuşanlar, loncaya kesinlikle kabul edilmezler.
Lonca bir item paylaşma platformu değildir. Bütün üyelerimizin bütçeleri birbirinden bağımsız olup, loncanın üyesi olmaktan dolayı diğer üyelerin imkânları üzerinde herhangi bir hak iddia edilemez. Bununla beraber kişiler arasındaki özel ilişkileri yine kişilerin kendi istek ve tercihleri belirler.
Noktax; bir klan loncası değildir. İlerleyen dönemlerde(49) ya da yeni bölümlerden dolayı mecburiyet söz konusu olmadıkça loncamız herhangi bir klana taraf olmayacaktır. Loncamız üyelerinin Noktax haricindeki diğer karakterlerinin klan üyesi olup olmaması her üyenin kendi tasarrufundadır.
Forum sitemiz; www.noktaloncasi.tr.cxOyun içerisinde Noktaxaşkıyım veya diğer görevli üyeler tarafından alımlar yapılmaktadır.Fakat üye alım prensipleri biliyorsunuzdur.Çoğu üyelerimiz Davet ederek alımları yapıyoruz.
Saygılarımla; Üye Vekili;Noktaxrapkoliq.
En son Noktaxrapkoliq tarafından C.tesi Ara. 12, 2009 7:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Noktaxloa Yeni Üye
| |
| |
Noktaxnora Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Noktax Loncasi Hk. Ptsi Ekim 19, 2009 5:16 pm | |
| İleri Görüşlü ve Bilgili Bir LONCA Kurucusundan beklenir nitelikte 1o NuMara Hitab Yazmıssın Ali Tebrikler Kardeşim... | |
|
| |
Noktaxaşkıyım Normal Üye
| Konu: Geri: Noktax Loncasi Hk. Salı Ekim 20, 2009 3:44 pm | |
| Bakın loncamızda liderlik makamının olmamasına sevindim.Biz berer topluluğuz.Ben yok biz varız !.Tabi kurucu olarak Ali yi tebrik ederim düşüncelerin gayet güzel ve anlamlı.Ben ilk önce Hashx loncasında iken 2 başkan vardı ve her biri bir kural koyup ben ondan daha başkanlık sahibim var falan filan görüşlerini çok gördüm.İnşALLAH bizim loncada bu tür sorunlar çıkmaz.
Songül DÖRTKARDEŞ | |
|
| |
Noktaxhasan Normal Üye
| Konu: Geri: Noktax Loncasi Hk. Salı Ekim 20, 2009 3:46 pm | |
| | |
|
| |
Noktaxenes Gelişen üye
| Konu: Geri: Noktax Loncasi Hk. Perş. Ekim 29, 2009 2:13 pm | |
| | |
|
| |
Noktaxyeşil Gelişen üye
| Konu: Geri: Noktax Loncasi Hk. Perş. Ekim 29, 2009 2:19 pm | |
| mübarek olsun | |
|
| |
Leydra Normal Üye
| Konu: Geri: Noktax Loncasi Hk. Perş. Ekim 29, 2009 2:27 pm | |
| Özellikle bölgeden küfürlü şekilde konuşanlar, loncaya kesinlikle kabul edilmezler.Ali abi artemis abi bunu çok yapıor | |
|
| |
Noktaxhasan Normal Üye
| Konu: Geri: Noktax Loncasi Hk. Perş. Ekim 29, 2009 2:35 pm | |
| mikail kımsenın işine karışmayalım keşke onu özelden yazsaydın(keşkelerden nefret ediyorum) ben şikayetlerimi özele atarım ali abi | |
|
| |
Noktaxnefer VİP Moderatör
| Konu: Geri: Noktax Loncasi Hk. Perş. Ekim 29, 2009 4:27 pm | |
| Leydra muhattap almıyorum seni okey ismimden ve kişiliğimden bahsetme | |
|
| |
Noktaxrapkoliq Üye Yetkilisi
| Konu: Geri: Noktax Loncasi Hk. Perş. Ekim 29, 2009 7:28 pm | |
| Tamam ali konuyu kapatın,yapacağınız konuşmaları özelden yapın;) | |
|
| |